DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4567
Title: МОРФОЛОГІЧНІ ТА МОРФОМЕТРИЧНІ КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТУШОК КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ПРИ ВИКОРИСТАННІ СПОЛУК ТРИАЗОЛІНОВОГО РЯДУ
Authors: Дубін Р. А., Тодоров М. І.
Keywords: морфологічні та морфометричні критерії, оцінка якості тушок, курчата-бройлери, сполуки триазолінового ряду
Issue Date: 2023
Publisher: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
Citation: Дубін Р. А., Тодоров М. І. Морфологічні та морфометричні критерії оцінки якості тушок курчат-бройлерів при використанні сполук триазолінового ряду. Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я»: мат-ли наук.-практ. онлайн-конф.(м. Львів, 1–2 червня 2023 р.). Львів, 2023. С. 15-17.
Abstract: Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування одна із найважливіших соціальних проблем АПК. Провідною галуззю у забезпеченні населення продуктами харчування являється м’ясне птахівництво, що дає можливість цілорічного виробництва, з високою швидкістю вирощування молодняку, низькими витратами корму на 1/кг приросту живої маси, з ефективною оплатою корму та продукцією. Значну роль у підвищенні використання генетичного потенціалу птиці сприяє впровадження нових інтенсивних технологій утримання та годівлі птиці. Особливого значення у цьому плані відіграють наукові розробки щодо включення до раціону птиці різних БАД, стимулюючі процеси обміну речовин та підвищують резистентність організму проти інфекційних захворювань та стресів. Для отримання якісного та екологічно чистого м’яса з високими технологічними та споживчими властивостями широко використовуються нові кроси курчат-бройлерів, науково обґрунтоване харчування з включенням пробіотиків, пребіотиків, фітобіотиків та ін.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4567
Appears in Collections:Дубін Руслан Анатолійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дубін Р..pdf693,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.