DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4567
Назва: МОРФОЛОГІЧНІ ТА МОРФОМЕТРИЧНІ КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТУШОК КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ПРИ ВИКОРИСТАННІ СПОЛУК ТРИАЗОЛІНОВОГО РЯДУ
Автори: Дубін Р. А., Тодоров М. І.
Теми: морфологічні та морфометричні критерії, оцінка якості тушок, курчата-бройлери, сполуки триазолінового ряду
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Дубін Р. А., Тодоров М. І. Морфологічні та морфометричні критерії оцінки якості тушок курчат-бройлерів при використанні сполук триазолінового ряду. Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я»: мат-ли наук.-практ. онлайн-конф.(м. Львів, 1–2 червня 2023 р.). Львів, 2023. С. 15-17.
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування одна із найважливіших соціальних проблем АПК. Провідною галуззю у забезпеченні населення продуктами харчування являється м’ясне птахівництво, що дає можливість цілорічного виробництва, з високою швидкістю вирощування молодняку, низькими витратами корму на 1/кг приросту живої маси, з ефективною оплатою корму та продукцією. Значну роль у підвищенні використання генетичного потенціалу птиці сприяє впровадження нових інтенсивних технологій утримання та годівлі птиці. Особливого значення у цьому плані відіграють наукові розробки щодо включення до раціону птиці різних БАД, стимулюючі процеси обміну речовин та підвищують резистентність організму проти інфекційних захворювань та стресів. Для отримання якісного та екологічно чистого м’яса з високими технологічними та споживчими властивостями широко використовуються нові кроси курчат-бройлерів, науково обґрунтоване харчування з включенням пробіотиків, пребіотиків, фітобіотиків та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4567
Розташовується у зібраннях:Дубін Руслан Анатолійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубін Р..pdf693,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.