DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4567
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубін Р. А., Тодоров М. І.-
dc.date.accessioned2024-05-20T10:53:02Z-
dc.date.available2024-05-20T10:53:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДубін Р. А., Тодоров М. І. Морфологічні та морфометричні критерії оцінки якості тушок курчат-бройлерів при використанні сполук триазолінового ряду. Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я»: мат-ли наук.-практ. онлайн-конф.(м. Львів, 1–2 червня 2023 р.). Львів, 2023. С. 15-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4567-
dc.description.abstractЗабезпечення населення України високоякісними продуктами харчування одна із найважливіших соціальних проблем АПК. Провідною галуззю у забезпеченні населення продуктами харчування являється м’ясне птахівництво, що дає можливість цілорічного виробництва, з високою швидкістю вирощування молодняку, низькими витратами корму на 1/кг приросту живої маси, з ефективною оплатою корму та продукцією. Значну роль у підвищенні використання генетичного потенціалу птиці сприяє впровадження нових інтенсивних технологій утримання та годівлі птиці. Особливого значення у цьому плані відіграють наукові розробки щодо включення до раціону птиці різних БАД, стимулюючі процеси обміну речовин та підвищують резистентність організму проти інфекційних захворювань та стресів. Для отримання якісного та екологічно чистого м’яса з високими технологічними та споживчими властивостями широко використовуються нові кроси курчат-бройлерів, науково обґрунтоване харчування з включенням пробіотиків, пребіотиків, фітобіотиків та ін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМБ імені С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectморфологічні та морфометричні критерії, оцінка якості тушок, курчата-бройлери, сполуки триазолінового рядуuk_UA
dc.titleМОРФОЛОГІЧНІ ТА МОРФОМЕТРИЧНІ КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТУШОК КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ПРИ ВИКОРИСТАННІ СПОЛУК ТРИАЗОЛІНОВОГО РЯДУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дубін Руслан Анатолійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубін Р..pdf693,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.