Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4531
Назва: | СУЧАСНІ БІОТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРОБКИ У ТВАРИННИЦТВІ |
Автори: | Шевченко А. А., Абгаш Т. І. |
Теми: | біотехнологічні розробки, тваринництво, біотехнології, генна інженерія |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Ніжинський агротехнічний інститут |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. А., Абгаш Т. І. Сучасні біотехнологічні розробки у тваринництві. Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя: зб. тез доп. Міжнар. наук-практ. конф. (м. Ніжин, 12 травня 2022 р.). Ніжин, 2022 р. С.245-247. |
Короткий огляд (реферат): | Біотехнології в тваринництві набирають все більшої популярності. Ця обставина обумовлена всезростаючим навантаженням на АПК. У багатьох країнах склалася непроста ситуація із забезпеченням населення продуктами харчування, що дало істотний поштовх до пошуку рішень щодо підвищення ефективності підприємств АПК. При цьому є кілька підходів до вирішення цієї проблеми, кожен з яких має свої переваги та недоліки. Все більшої популярності сьогодні набирає напрямок з використання генної інженерії. Організми, одержувані внаслідок генетичних модифікацій, стійкіші до захворювань, не бояться посухи і продуктивніші. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4531 |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34.pdf | 547 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.