DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4531
Назва: СУЧАСНІ БІОТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРОБКИ У ТВАРИННИЦТВІ
Автори: Шевченко А. А., Абгаш Т. І.
Теми: біотехнологічні розробки, тваринництво, біотехнології, генна інженерія
Дата публікації: 2022
Видавництво: Ніжинський агротехнічний інститут
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Абгаш Т. І. Сучасні біотехнологічні розробки у тваринництві. Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя: зб. тез доп. Міжнар. наук-практ. конф. (м. Ніжин, 12 травня 2022 р.). Ніжин, 2022 р. С.245-247.
Короткий огляд (реферат): Біотехнології в тваринництві набирають все більшої популярності. Ця обставина обумовлена всезростаючим навантаженням на АПК. У багатьох країнах склалася непроста ситуація із забезпеченням населення продуктами харчування, що дало істотний поштовх до пошуку рішень щодо підвищення ефективності підприємств АПК. При цьому є кілька підходів до вирішення цієї проблеми, кожен з яких має свої переваги та недоліки. Все більшої популярності сьогодні набирає напрямок з використання генної інженерії. Організми, одержувані внаслідок генетичних модифікацій, стійкіші до захворювань, не бояться посухи і продуктивніші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4531
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34.pdf547 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.