DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4531
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А., Абгаш Т. І.-
dc.date.accessioned2024-04-30T12:22:17Z-
dc.date.available2024-04-30T12:22:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШевченко А. А., Абгаш Т. І. Сучасні біотехнологічні розробки у тваринництві. Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя: зб. тез доп. Міжнар. наук-практ. конф. (м. Ніжин, 12 травня 2022 р.). Ніжин, 2022 р. С.245-247.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4531-
dc.description.abstractБіотехнології в тваринництві набирають все більшої популярності. Ця обставина обумовлена всезростаючим навантаженням на АПК. У багатьох країнах склалася непроста ситуація із забезпеченням населення продуктами харчування, що дало істотний поштовх до пошуку рішень щодо підвищення ефективності підприємств АПК. При цьому є кілька підходів до вирішення цієї проблеми, кожен з яких має свої переваги та недоліки. Все більшої популярності сьогодні набирає напрямок з використання генної інженерії. Організми, одержувані внаслідок генетичних модифікацій, стійкіші до захворювань, не бояться посухи і продуктивніші.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНіжинський агротехнічний інститутuk_UA
dc.subjectбіотехнологічні розробки, тваринництво, біотехнології, генна інженеріяuk_UA
dc.titleСУЧАСНІ БІОТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРОБКИ У ТВАРИННИЦТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34.pdf547 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.