DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4518
Title: НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Authors: Кормільцева В. В., Шевченко А. А.
Keywords: підвищення конкурентоспроможності, продукція, аграрні підприємства
Issue Date: 2022
Publisher: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Citation: УДК 005.332.4:338.43 Кормільцева В. В., Шевченко А. А. Напрямки підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Актуальні проблеми економіки, фінансів, обліку та права: теорія і практика: зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 вересня 2022 р.). Полтава, 2022. C. 23-25.
Abstract: Сучасний стан розвитку вітчизняної економіки ставить багато питань, які потребують негайного вирішення, більшість з яких пов’язана з розробкою нових більш ефективних систем та заходів функціонування підприємств, направлених на підвищення їх конкурентоспроможності на вітчизняному та зарубіжному ринках, що, в свою чергу, допоможе Україні закріпити свої позиції на національному та міжнаціональному аграрному ринках. Конкурентоспроможність підприємства визначає життєдіяльність підприємства в умовах ринкової конкуренції – невід’ємної частини ефективного функціонування підприємства, яка змушує фірми, незалежно від форм власності, постійно слідкувати за змінами у своєму зовнішньому середовищі та шукати шляхи використання цих нових умов для власної вигоди. Іншими словами, конкурентоспроможність - це динамічна властивість товару, яка може змінюватися з часом, ринком та іншими факторами.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4518
Appears in Collections:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf439,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.