DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4518
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКормільцева В. В., Шевченко А. А.-
dc.date.accessioned2024-04-30T10:14:24Z-
dc.date.available2024-04-30T10:14:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 005.332.4:338.43 Кормільцева В. В., Шевченко А. А. Напрямки підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Актуальні проблеми економіки, фінансів, обліку та права: теорія і практика: зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 вересня 2022 р.). Полтава, 2022. C. 23-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4518-
dc.description.abstractСучасний стан розвитку вітчизняної економіки ставить багато питань, які потребують негайного вирішення, більшість з яких пов’язана з розробкою нових більш ефективних систем та заходів функціонування підприємств, направлених на підвищення їх конкурентоспроможності на вітчизняному та зарубіжному ринках, що, в свою чергу, допоможе Україні закріпити свої позиції на національному та міжнаціональному аграрному ринках. Конкурентоспроможність підприємства визначає життєдіяльність підприємства в умовах ринкової конкуренції – невід’ємної частини ефективного функціонування підприємства, яка змушує фірми, незалежно від форм власності, постійно слідкувати за змінами у своєму зовнішньому середовищі та шукати шляхи використання цих нових умов для власної вигоди. Іншими словами, конкурентоспроможність - це динамічна властивість товару, яка може змінюватися з часом, ринком та іншими факторами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЦентр фінансово-економічних наукових дослідженьuk_UA
dc.subjectпідвищення конкурентоспроможності, продукція, аграрні підприємстваuk_UA
dc.titleНАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf439,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.