DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4518
Назва: НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Кормільцева В. В., Шевченко А. А.
Теми: підвищення конкурентоспроможності, продукція, аграрні підприємства
Дата публікації: 2022
Видавництво: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Бібліографічний опис: УДК 005.332.4:338.43 Кормільцева В. В., Шевченко А. А. Напрямки підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Актуальні проблеми економіки, фінансів, обліку та права: теорія і практика: зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 вересня 2022 р.). Полтава, 2022. C. 23-25.
Короткий огляд (реферат): Сучасний стан розвитку вітчизняної економіки ставить багато питань, які потребують негайного вирішення, більшість з яких пов’язана з розробкою нових більш ефективних систем та заходів функціонування підприємств, направлених на підвищення їх конкурентоспроможності на вітчизняному та зарубіжному ринках, що, в свою чергу, допоможе Україні закріпити свої позиції на національному та міжнаціональному аграрному ринках. Конкурентоспроможність підприємства визначає життєдіяльність підприємства в умовах ринкової конкуренції – невід’ємної частини ефективного функціонування підприємства, яка змушує фірми, незалежно від форм власності, постійно слідкувати за змінами у своєму зовнішньому середовищі та шукати шляхи використання цих нових умов для власної вигоди. Іншими словами, конкурентоспроможність - це динамічна властивість товару, яка може змінюватися з часом, ринком та іншими факторами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4518
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf439,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.