Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Агапова, Є.М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-18T09:10:46Z | - |
dc.date.available | 2016-04-18T09:10:46Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Агапова Є.М. Проблема забезпечення якості продукції птахівництва / Є.М. Агапова // Сучасне птахівництво. - 2010. - № 6(91). - С. 8-10 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/435 | - |
dc.description | Modern approaches to the problem of providing of quality of products of poultry industry are presented. It is indicated that the special attention is required by the questions of estimation of technological process and establishment of his features at the production of poultry products in the conditions of farms of different type. | ru |
dc.description.abstract | В роботі представлено сучасні підходи до проблеми забезпечення якості продукції птахівничої галузі. Зазначено, що на особливу увагу заслуговують питання оцінки технологічного процесу та встановлення його особливостей при виробництві продукції в умовах птахопідприємств різного типу. | ru |
dc.description.abstract | В работе представлены современные подходы к проблеме обеспечения качества продукции птицеводческой отрасли. Указано, что особенного внимания требуют вопросы оценки технологического процесса и установление его особенностей при производстве продукции в условиях птицепредприятий разного типа. | ru |
dc.description.abstract | Modern approaches to the problem of providing of quality of products of poultry industry are presented. It is indicated that the special attention is required by the questions of estimation of technological process and establishment of his features at the production of poultry products in the conditions of farms of different type. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Сучасне птахівництво, 2010 | ru |
dc.subject | Птахівництво | ru |
dc.subject | Якість продукції, технологічний процес, харчові яйця, м'ясо курчат бройлерів | ru |
dc.subject | Качество продукции, технологический процесс, пищевые яйца, мясо цыплят бройлеров | ru |
dc.subject | Quality of products, technological process, food eggs, meat of chickens broilers | ru |
dc.title | ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Агапова Євгенія Михайлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10fnbjdj.pdf | 247,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.