DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/435
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАгапова, Є.М.-
dc.date.accessioned2016-04-18T09:10:46Z-
dc.date.available2016-04-18T09:10:46Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАгапова Є.М. Проблема забезпечення якості продукції птахівництва / Є.М. Агапова // Сучасне птахівництво. - 2010. - № 6(91). - С. 8-10ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/435-
dc.descriptionModern approaches to the problem of providing of quality of products of poultry industry are presented. It is indicated that the special attention is required by the questions of estimation of technological process and establishment of his features at the production of poultry products in the conditions of farms of different type.ru
dc.description.abstractВ роботі представлено сучасні підходи до проблеми забезпечення якості продукції птахівничої галузі. Зазначено, що на особливу увагу заслуговують питання оцінки технологічного процесу та встановлення його особливостей при виробництві продукції в умовах птахопідприємств різного типу.ru
dc.description.abstractВ работе представлены современные подходы к проблеме обеспечения качества продукции птицеводческой отрасли. Указано, что особенного внимания требуют вопросы оценки технологического процесса и установление его особенностей при производстве продукции в условиях птицепредприятий разного типа.ru
dc.description.abstractModern approaches to the problem of providing of quality of products of poultry industry are presented. It is indicated that the special attention is required by the questions of estimation of technological process and establishment of his features at the production of poultry products in the conditions of farms of different type.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherСучасне птахівництво, 2010ru
dc.subjectПтахівництвоru
dc.subjectЯкість продукції, технологічний процес, харчові яйця, м'ясо курчат бройлерівru
dc.subjectКачество продукции, технологический процесс, пищевые яйца, мясо цыплят бройлеровru
dc.subjectQuality of products, technological process, food eggs, meat of chickens broilersru
dc.titleПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВАru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Агапова Євгенія Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10fnbjdj.pdf247,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.