DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/435
Title: ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА
Authors: Агапова, Є.М.
Keywords: Птахівництво
Якість продукції, технологічний процес, харчові яйця, м'ясо курчат бройлерів
Качество продукции, технологический процесс, пищевые яйца, мясо цыплят бройлеров
Quality of products, technological process, food eggs, meat of chickens broilers
Issue Date: 2010
Publisher: Сучасне птахівництво, 2010
Citation: Агапова Є.М. Проблема забезпечення якості продукції птахівництва / Є.М. Агапова // Сучасне птахівництво. - 2010. - № 6(91). - С. 8-10
Abstract: В роботі представлено сучасні підходи до проблеми забезпечення якості продукції птахівничої галузі. Зазначено, що на особливу увагу заслуговують питання оцінки технологічного процесу та встановлення його особливостей при виробництві продукції в умовах птахопідприємств різного типу.
В работе представлены современные подходы к проблеме обеспечения качества продукции птицеводческой отрасли. Указано, что особенного внимания требуют вопросы оценки технологического процесса и установление его особенностей при производстве продукции в условиях птицепредприятий разного типа.
Modern approaches to the problem of providing of quality of products of poultry industry are presented. It is indicated that the special attention is required by the questions of estimation of technological process and establishment of his features at the production of poultry products in the conditions of farms of different type.
Description: Modern approaches to the problem of providing of quality of products of poultry industry are presented. It is indicated that the special attention is required by the questions of estimation of technological process and establishment of his features at the production of poultry products in the conditions of farms of different type.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/435
Appears in Collections:Агапова Євгенія Михайлівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10fnbjdj.pdf247,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.