Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4249
Назва: | МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКА КОРОВ’ЯЧОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОМИСЛОВОМУ РИНКУ М. ГАЙСИНА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Автори: | Півень О. Т., Барченко О. С. |
Теми: | моніторинг якості, молоко коров’яче, агропромисловий ринок, м. Гайсин, Вінницька область |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 636.09:614.31:637.12.05(477.44) Півень О. Т., Барченко О. С. Моніторинг якості молока коров’ячого, що реалізується на агропромисловому ринку м. Гайсина Вінницької області. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 106-108. |
Короткий огляд (реферат): | До одних з незамамінних складників раціону більшості населення нашої держави та світу відноситься коров’яче молоко, користь якого обумовлена вмістом білків, жирів, вуглеводів, ряду вітамінів, макро- та мікроелементів. Однак користь коров’яче молоко може приносити лише за умови, що воно є безпечним та якісним, відповідає вимогам діючих стандартів. У протилежному випадку, ця сировина може виступати в якості джерела спалахів харчових отруєнь, інфекцій, токсикоінфекцій, брати участь у поширенні збудників захворювань, спільних для тварин та людей. Метою роботи було дослідити якісні показники молока коров’ячого, яке надходить для реалізації на агропромисловому ринку м. Гайсина Вінницької області. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4249 |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Півень О..pdf | 635,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.