DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4249
Назва: МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКА КОРОВ’ЯЧОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОМИСЛОВОМУ РИНКУ М. ГАЙСИНА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Півень О. Т., Барченко О. С.
Теми: моніторинг якості, молоко коров’яче, агропромисловий ринок, м. Гайсин, Вінницька область
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09:614.31:637.12.05(477.44) Півень О. Т., Барченко О. С. Моніторинг якості молока коров’ячого, що реалізується на агропромисловому ринку м. Гайсина Вінницької області. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 106-108.
Короткий огляд (реферат): До одних з незамамінних складників раціону більшості населення нашої держави та світу відноситься коров’яче молоко, користь якого обумовлена вмістом білків, жирів, вуглеводів, ряду вітамінів, макро- та мікроелементів. Однак користь коров’яче молоко може приносити лише за умови, що воно є безпечним та якісним, відповідає вимогам діючих стандартів. У протилежному випадку, ця сировина може виступати в якості джерела спалахів харчових отруєнь, інфекцій, токсикоінфекцій, брати участь у поширенні збудників захворювань, спільних для тварин та людей. Метою роботи було дослідити якісні показники молока коров’ячого, яке надходить для реалізації на агропромисловому ринку м. Гайсина Вінницької області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4249
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень О..pdf635,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.