Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4205
Title: | ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ГОДІВЛІ РІЗНИХ ВИРОБНИЧИХ ГРУП ПЕРЕПЕЛІВ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ СИРОГО ПРОТЕЇНУ І ЛІЗИНУ ДО ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇ |
Authors: | Різничук І. Ф., Гарбар А. В. |
Keywords: | перепели, комбікорм, обмінна енергія, сирий протеїн |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК: 598.261.7:636.085.13 Різничук І. Ф., Гарбар А. В. Особливості визначення рівня годівлі різних виробничих груп перепелів за співвідношенням сирого протеїну і лізину до обмінної енергії. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 86-89. |
Abstract: | Обмін речовин в організмі птиці залежить від рівня годівлі або ступеня забезпечення тварин енергією і поживними речовинами. У птахівництві основним показником щодо визначення рівня годівлі за кількістю поживних речовин на 1 МДж обмінної енергії, є обчислення співвідношення сирого протеїну і лізину до обмінної енергії (г/МДж). Зазначається, що обмін речовин в організмі птиці залежить від рівня годівлі або ступеня забезпечення тварин енергією і поживними речовинами. У птахівництві рівень годівлі визначають за співвідношенням сирого протеїну і лізину до обмінної енергії. Метою дослідження було визначення рівня годівлі різних виробничих груп перепелів за співвідношенням сирого протеїну і лізину до обмінної енергії. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4205 |
Appears in Collections: | Різничук Ігор Федорович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Різничук І..pdf | 737,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.