DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4205
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРізничук І. Ф., Гарбар А. В.-
dc.date.accessioned2024-02-16T12:36:06Z-
dc.date.available2024-02-16T12:36:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 598.261.7:636.085.13 Різничук І. Ф., Гарбар А. В. Особливості визначення рівня годівлі різних виробничих груп перепелів за співвідношенням сирого протеїну і лізину до обмінної енергії. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 86-89.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4205-
dc.description.abstractОбмін речовин в організмі птиці залежить від рівня годівлі або ступеня забезпечення тварин енергією і поживними речовинами. У птахівництві основним показником щодо визначення рівня годівлі за кількістю поживних речовин на 1 МДж обмінної енергії, є обчислення співвідношення сирого протеїну і лізину до обмінної енергії (г/МДж). Зазначається, що обмін речовин в організмі птиці залежить від рівня годівлі або ступеня забезпечення тварин енергією і поживними речовинами. У птахівництві рівень годівлі визначають за співвідношенням сирого протеїну і лізину до обмінної енергії. Метою дослідження було визначення рівня годівлі різних виробничих груп перепелів за співвідношенням сирого протеїну і лізину до обмінної енергії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectперепели, комбікорм, обмінна енергія, сирий протеїнuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ГОДІВЛІ РІЗНИХ ВИРОБНИЧИХ ГРУП ПЕРЕПЕЛІВ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ СИРОГО ПРОТЕЇНУ І ЛІЗИНУ ДО ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Різничук Ігор Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Різничук І..pdf737,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.