DSpace logo

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ПРИ ПОЄДНАННІ СВИНЕЙ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИГарматюк К. В.; Garmatiuk K.
2020ASSESSMENT OF THE QUALITY OF MODERN COMMERCIAL PORK PRODUCTSGarmatyk K.,Susol R., Broshkov М., Danchuk О., Panikar Ih., Susol L., .; Гарматюк К.В., Сусол Р.Л., Брошков М.М., Данчук О.В., Панікар І.І., Сусол Л.О.,
2020ДИНАМІКА ЗМІН ЖИВОЇ МАСИ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ ТА РОЗВИТКУ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯГарматюк К., Сусол Р., Ткаченко І.; Garmatyuk K., Susol R., Tkachenko I.
2023СВИНАРСТВО УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ – ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯГарматюк К. В.
2023ВИРОЩУВАННЯ СВИНЕЙ З УРАХУВАННЯМ СТАТЕВОГО ДИМОРФІЗМУГарматюк К. В.
2021АКТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИГарматюк К. В.
2023ВПЛИВ ВМІСТУ СИРОГО ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ І ТОВЩИНУ ШПИКУГарматюк К. В.
2024ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМ ДЛЯ ПІДБОРУ КРАЩИХ ВИРОБНИКІВ З МЕТОЮ ПОКРАЩЕННЯ ГЕНЕТИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СТАДА СВИНЕЙГарматюк К. В.