DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189
Title: ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ МОРОЖЕННОЇ РИБИ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Authors: Тарасенко Л. О., Коваль О. С.
Keywords: мікробіологічні критерії, морожена риба, рибна продукція, якість, безпечність
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 637.075 Тарасенко Л. О., Коваль О. С. Ветеринарно-санітарне інспектування мороженої риби за мікробіологічними показниками. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 392-395.
Abstract: Досліджено мікробіологічні показники замороженої риби, що реалізується у супермаркетах м. Одеси на 2022 рік. Встановлено, що дослідні зразки риби замороженої відповідають чинним нормативним документам. Присутність БГКП, коагулазо-позитивні стафілококів, сульфіт-редукуючих клостридій, Listeria monocytogenes, Salmonella виявлена не була. Вміст КМАФАнМ був в межах норми.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189
Appears in Collections:Тарасенко Людмила Олексіївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тарасенко Л..pdf707,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.