DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189
Назва: ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ МОРОЖЕННОЇ РИБИ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Автори: Тарасенко Л. О., Коваль О. С.
Теми: мікробіологічні критерії, морожена риба, рибна продукція, якість, безпечність
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 637.075 Тарасенко Л. О., Коваль О. С. Ветеринарно-санітарне інспектування мороженої риби за мікробіологічними показниками. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 392-395.
Короткий огляд (реферат): Досліджено мікробіологічні показники замороженої риби, що реалізується у супермаркетах м. Одеси на 2022 рік. Встановлено, що дослідні зразки риби замороженої відповідають чинним нормативним документам. Присутність БГКП, коагулазо-позитивні стафілококів, сульфіт-редукуючих клостридій, Listeria monocytogenes, Salmonella виявлена не була. Вміст КМАФАнМ був в межах норми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тарасенко Л..pdf707,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.