Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189
Назва: | ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ МОРОЖЕННОЇ РИБИ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ |
Автори: | Тарасенко Л. О., Коваль О. С. |
Теми: | мікробіологічні критерії, морожена риба, рибна продукція, якість, безпечність |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 637.075 Тарасенко Л. О., Коваль О. С. Ветеринарно-санітарне інспектування мороженої риби за мікробіологічними показниками. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 392-395. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено мікробіологічні показники замороженої риби, що реалізується у супермаркетах м. Одеси на 2022 рік. Встановлено, що дослідні зразки риби замороженої відповідають чинним нормативним документам. Присутність БГКП, коагулазо-позитивні стафілококів, сульфіт-редукуючих клостридій, Listeria monocytogenes, Salmonella виявлена не була. Вміст КМАФАнМ був в межах норми. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189 |
Розташовується у зібраннях: | Тарасенко Людмила Олексіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тарасенко Л..pdf | 707,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.