Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко Л. О., Коваль О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-15T11:55:28Z | - |
dc.date.available | 2024-02-15T11:55:28Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК 637.075 Тарасенко Л. О., Коваль О. С. Ветеринарно-санітарне інспектування мороженої риби за мікробіологічними показниками. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 392-395. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189 | - |
dc.description.abstract | Досліджено мікробіологічні показники замороженої риби, що реалізується у супермаркетах м. Одеси на 2022 рік. Встановлено, що дослідні зразки риби замороженої відповідають чинним нормативним документам. Присутність БГКП, коагулазо-позитивні стафілококів, сульфіт-редукуючих клостридій, Listeria monocytogenes, Salmonella виявлена не була. Вміст КМАФАнМ був в межах норми. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні критерії, морожена риба, рибна продукція, якість, безпечність | uk_UA |
dc.title | ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ МОРОЖЕННОЇ РИБИ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тарасенко Людмила Олексіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тарасенко Л..pdf | 707,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.