DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасенко Л. О., Коваль О. С.-
dc.date.accessioned2024-02-15T11:55:28Z-
dc.date.available2024-02-15T11:55:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 637.075 Тарасенко Л. О., Коваль О. С. Ветеринарно-санітарне інспектування мороженої риби за мікробіологічними показниками. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 392-395.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4189-
dc.description.abstractДосліджено мікробіологічні показники замороженої риби, що реалізується у супермаркетах м. Одеси на 2022 рік. Встановлено, що дослідні зразки риби замороженої відповідають чинним нормативним документам. Присутність БГКП, коагулазо-позитивні стафілококів, сульфіт-редукуючих клостридій, Listeria monocytogenes, Salmonella виявлена не була. Вміст КМАФАнМ був в межах норми.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмікробіологічні критерії, морожена риба, рибна продукція, якість, безпечністьuk_UA
dc.titleВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ МОРОЖЕННОЇ РИБИ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тарасенко Л..pdf707,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.