DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4177
Назва: БІОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПОЛЬОВИХ КУЛЬТУР AEROCOCCUS VIRIDANS
Автори: Бібен І. А., Панікар І. І., Сосницький О. І., Зажарський В. В.
Теми: біологічні властивості, польові культури, Aerococcus viridans, пробіотики і симбіотики
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619:616.98:579.873.21:636.5 Бібен І. А., Панікар І. І., Сосницький О. І., Зажарський В. В. Біологічні властивості польових культур Aerococcus viridans. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 233-239.
Короткий огляд (реферат): Прокаріоти Aerococcus viridans відносятся до убіквітарних індигенних мікроорганізмів нормальної мікробіоти товстого відділу кишечника фізіологічно здорових макроорганізмів і володіють вираженими пробіотичними властивостями. Завдяки високому біологічному потенціалу корегуючого впливу на мікробіоту макроорганізму і позитивної дії на метаболізм і імунобіологічну реактивність бактеріальну культуру A. viridans використовують як нативний пробіотик. Відповідно до визначення FAO і ВООЗ, яке було визнано Міжнародною науковою асоціацією пробіотиків і симбіотиків, пробіотики це «живі мікроорганізми, які при введенні в достатніх кількостях сприяють здоров ҆ю господаря». Мета роботи: ізолювати і вивчити комплекс біологічних ознак індигенної культури A. viridans з вмісту товстого кишечника мурчаків в нормі і за емерджентної інфектопатології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4177
Розташовується у зібраннях:Панікар Ігор Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панікар І..pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.