
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Титлов А.С., Лукина Г.Д., Солових С.І. | - |
dc.contributor.author | Titley A., Lukina G., Solovykh, S. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-15T10:49:36Z | - |
dc.date.available | 2016-04-15T10:49:36Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | УДК 664.022:005.936.44(075) Солових С. І. Поліпшення поживної цінності зерна з допомогою біотехнологічних методів обробки / А. С. Титлов, Г. Д. Лукина, С. І. Солових // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.67. - С.135-140. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/415 | - |
dc.description | Shows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes. | ru |
dc.description.abstract | Приведена ефективність застосування різних біотехнологічних методів обробки зерна злакових та бобових культур. | ru |
dc.description.abstract | Приведена эффективность применения различных биотехнологических методов обработки зерна злаковых и бобовых культур. | ru |
dc.description.abstract | Shows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №67, 2013 | ru |
dc.subject | Механізація | ru |
dc.subject | замочування, заморожування, пророщування, редуцируючі речовини (РВ), інгібітори трипсина (ТІА). | ru |
dc.subject | замачивание, замораживание, проращивание, редуцирующие вещества (РВ), ингибиторы триксина (ТИА). | ru |
dc.subject | soaking, freezing, germination, reducing agents (PB) inhibitors triksina (TIA). | ru |
dc.title | ПОЛІПШЕННЯ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ ЗЕРНА З ДОПОМОГОЮ БІОТЕХНОЛОГИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ | ru |
dc.title.alternative | УЛУЧШЕНИЕ ПИТАТЕЛЬНОЙ ЦЕННОСТИ ЗЕРНА С ПОМОЩЬЮ БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ МЕТОДОВ ОБРАБОТКИ | ru |
dc.title.alternative | IMPROVING THE NUTRITIONAL VALUE OF BEANS WITH BIOTECHNOLOGICAL METHODS TREATMENT | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24.pdf | 325,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.