DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТитлов А.С., Лукина Г.Д., Солових С.І.-
dc.contributor.authorTitley A., Lukina G., Solovykh, S.-
dc.date.accessioned2016-04-15T10:49:36Z-
dc.date.available2016-04-15T10:49:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 664.022:005.936.44(075) Солових С. І. Поліпшення поживної цінності зерна з допомогою біотехнологічних методів обробки / А. С. Титлов, Г. Д. Лукина, С. І. Солових // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.67. - С.135-140.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/415-
dc.descriptionShows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes.ru
dc.description.abstractПриведена ефективність застосування різних біотехнологічних методів обробки зерна злакових та бобових культур.ru
dc.description.abstractПриведена эффективность применения различных биотехнологических методов обработки зерна злаковых и бобовых культур.ru
dc.description.abstractShows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №67, 2013ru
dc.subjectМеханізаціяru
dc.subjectзамочування, заморожування, пророщування, редуцируючі речовини (РВ), інгібітори трипсина (ТІА).ru
dc.subjectзамачивание, замораживание, проращивание, редуцирующие вещества (РВ), ингибиторы триксина (ТИА).ru
dc.subjectsoaking, freezing, germination, reducing agents (PB) inhibitors triksina (TIA).ru
dc.titleПОЛІПШЕННЯ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ ЗЕРНА З ДОПОМОГОЮ БІОТЕХНОЛОГИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИru
dc.title.alternativeУЛУЧШЕНИЕ ПИТАТЕЛЬНОЙ ЦЕННОСТИ ЗЕРНА С ПОМОЩЬЮ БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ МЕТОДОВ ОБРАБОТКИru
dc.title.alternativeIMPROVING THE NUTRITIONAL VALUE OF BEANS WITH BIOTECHNOLOGICAL METHODS TREATMENTru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf325,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.