DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Title: ПОЛІПШЕННЯ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ ЗЕРНА З ДОПОМОГОЮ БІОТЕХНОЛОГИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ
Other Titles: УЛУЧШЕНИЕ ПИТАТЕЛЬНОЙ ЦЕННОСТИ ЗЕРНА С ПОМОЩЬЮ БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ МЕТОДОВ ОБРАБОТКИ
IMPROVING THE NUTRITIONAL VALUE OF BEANS WITH BIOTECHNOLOGICAL METHODS TREATMENT
Authors: Титлов А.С., Лукина Г.Д., Солових С.І.
Titley A., Lukina G., Solovykh, S.
Keywords: Механізація
замочування, заморожування, пророщування, редуцируючі речовини (РВ), інгібітори трипсина (ТІА).
замачивание, замораживание, проращивание, редуцирующие вещества (РВ), ингибиторы триксина (ТИА).
soaking, freezing, germination, reducing agents (PB) inhibitors triksina (TIA).
Issue Date: 2013
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №67, 2013
Citation: УДК 664.022:005.936.44(075) Солових С. І. Поліпшення поживної цінності зерна з допомогою біотехнологічних методів обробки / А. С. Титлов, Г. Д. Лукина, С. І. Солових // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.67. - С.135-140.
Abstract: Приведена ефективність застосування різних біотехнологічних методів обробки зерна злакових та бобових культур.
Приведена эффективность применения различных биотехнологических методов обработки зерна злаковых и бобовых культур.
Shows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes.
Description: Shows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/415
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf325,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.