DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4155
Назва: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПЕРЕРОБКИ СВИНИНИ М'ЯСНИХ ГЕНОТИПІВ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ
Автори: Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ясько В. М.
Теми: переробка свинини, м'ясні генотипи, селекційно-племінна робота, кількісні та якісні показники свинини
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК.637.5:636.4 Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ясько В. М. Актуальні питання переробки свинини м'ясних генотипів в умовах сьогодення. Інноваційні підходи до використання свиней в системі «генотип×середовище»: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівн. та молод. науковців. Одеса, 2023. С. 63-66.
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення якісними продуктами харчування тваринного походження наразі повинно стати однією із основних стратегічних цілей нашої держави. Зараз відмічається певна розбалансованість між вітчизняними виробниками тваринницької продукції і переробниками як у плані забезпеченості сировиною, так і формуванні взаємовигідних цін. Тому більшість м'ясопереробних підприємств, враховуючи суттєве скороченням обсягів поголів'я сільськогосподарських тварин, в останні роки почали надавати перевагу імпорту м'яса та м'ясної продукції при цьому не завжди оптимальної якості. Мета роботи - проаналізувати деякі чинники впливу сучасних м'ясних генотипів на кількісні та якісні показники свинини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4155
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірович Н..pdf632,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.