DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКірович Н. О., Найдіч О. В., Ясько В. М.-
dc.date.accessioned2024-01-16T12:51:35Z-
dc.date.available2024-01-16T12:51:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК.637.5:636.4 Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ясько В. М. Актуальні питання переробки свинини м'ясних генотипів в умовах сьогодення. Інноваційні підходи до використання свиней в системі «генотип×середовище»: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівн. та молод. науковців. Одеса, 2023. С. 63-66.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4155-
dc.description.abstractЗабезпечення населення якісними продуктами харчування тваринного походження наразі повинно стати однією із основних стратегічних цілей нашої держави. Зараз відмічається певна розбалансованість між вітчизняними виробниками тваринницької продукції і переробниками як у плані забезпеченості сировиною, так і формуванні взаємовигідних цін. Тому більшість м'ясопереробних підприємств, враховуючи суттєве скороченням обсягів поголів'я сільськогосподарських тварин, в останні роки почали надавати перевагу імпорту м'яса та м'ясної продукції при цьому не завжди оптимальної якості. Мета роботи - проаналізувати деякі чинники впливу сучасних м'ясних генотипів на кількісні та якісні показники свинини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпереробка свинини, м'ясні генотипи, селекційно-племінна робота, кількісні та якісні показники свининиuk_UA
dc.titleАКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПЕРЕРОБКИ СВИНИНИ М'ЯСНИХ ГЕНОТИПІВ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Кірович Наталія Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кірович Н..pdf632,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.