DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Назва: ПОЛІПШЕННЯ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ ЗЕРНА З ДОПОМОГОЮ БІОТЕХНОЛОГИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ
Інші назви: УЛУЧШЕНИЕ ПИТАТЕЛЬНОЙ ЦЕННОСТИ ЗЕРНА С ПОМОЩЬЮ БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ МЕТОДОВ ОБРАБОТКИ
IMPROVING THE NUTRITIONAL VALUE OF BEANS WITH BIOTECHNOLOGICAL METHODS TREATMENT
Автори: Титлов А.С., Лукина Г.Д., Солових С.І.
Titley A., Lukina G., Solovykh, S.
Теми: Механізація
замочування, заморожування, пророщування, редуцируючі речовини (РВ), інгібітори трипсина (ТІА).
замачивание, замораживание, проращивание, редуцирующие вещества (РВ), ингибиторы триксина (ТИА).
soaking, freezing, germination, reducing agents (PB) inhibitors triksina (TIA).
Дата публікації: 2013
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №67, 2013
Бібліографічний опис: УДК 664.022:005.936.44(075) Солових С. І. Поліпшення поживної цінності зерна з допомогою біотехнологічних методів обробки / А. С. Титлов, Г. Д. Лукина, С. І. Солових // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.67. - С.135-140.
Короткий огляд (реферат): Приведена ефективність застосування різних біотехнологічних методів обробки зерна злакових та бобових культур.
Приведена эффективность применения различных биотехнологических методов обработки зерна злаковых и бобовых культур.
Shows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes.
Опис: Shows the effectiveness of different treatment methods of biotech grain cereals and legumes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/415
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf325,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.