DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038
Title: ДИВЕРСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ
Authors: Грекова Т. М., Запша Г. М.
Keywords: диверсифікація виробництва, аграрні підприємства, удосконалення товарної структури, агропродовольчий експорт
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Грекова Т. М., Запша Г. М. Диверсифікація виробництва в аграрних підприємствах: сутність та особливості. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 53-57.
Abstract: Підвищена увага до диверсифікації діяльності аграрних підприємств в умовах ринкової економіки з боку вчених та практиків зумовлена низкою чинників: необхідністю поглиблення переробки сільськогосподарської продукції, створення ланцюгів доданої вартості в агропродовольчому секторі, що забезпечує збільшення доходів і прибутків; важливістю вирішення соціально-економічних проблем розвитку сільських територій завдяки створенню нових робочих місць; нагальністю удосконалення товарної структури агропродовольчого експорту за рахунок збільшення частки готових до споживання продуктів харчування.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038
Appears in Collections:Грекова Тетяна Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грекова Т., Запша Г..pdf860,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.