Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038
Назва: | ДИВЕРСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ |
Автори: | Грекова Т. М., Запша Г. М. |
Теми: | диверсифікація виробництва, аграрні підприємства, удосконалення товарної структури, агропродовольчий експорт |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Грекова Т. М., Запша Г. М. Диверсифікація виробництва в аграрних підприємствах: сутність та особливості. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 53-57. |
Короткий огляд (реферат): | Підвищена увага до диверсифікації діяльності аграрних підприємств в умовах ринкової економіки з боку вчених та практиків зумовлена низкою чинників: необхідністю поглиблення переробки сільськогосподарської продукції, створення ланцюгів доданої вартості в агропродовольчому секторі, що забезпечує збільшення доходів і прибутків; важливістю вирішення соціально-економічних проблем розвитку сільських територій завдяки створенню нових робочих місць; нагальністю удосконалення товарної структури агропродовольчого експорту за рахунок збільшення частки готових до споживання продуктів харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038 |
Розташовується у зібраннях: | Грекова Тетяна Миколаївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грекова Т., Запша Г..pdf | 860,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.