DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрекова Т. М., Запша Г. М.-
dc.date.accessioned2023-09-20T12:26:55Z-
dc.date.available2023-09-20T12:26:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГрекова Т. М., Запша Г. М. Диверсифікація виробництва в аграрних підприємствах: сутність та особливості. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 53-57.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038-
dc.description.abstractПідвищена увага до диверсифікації діяльності аграрних підприємств в умовах ринкової економіки з боку вчених та практиків зумовлена низкою чинників: необхідністю поглиблення переробки сільськогосподарської продукції, створення ланцюгів доданої вартості в агропродовольчому секторі, що забезпечує збільшення доходів і прибутків; важливістю вирішення соціально-економічних проблем розвитку сільських територій завдяки створенню нових робочих місць; нагальністю удосконалення товарної структури агропродовольчого експорту за рахунок збільшення частки готових до споживання продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectдиверсифікація виробництва, аграрні підприємства, удосконалення товарної структури, агропродовольчий експортuk_UA
dc.titleДИВЕРСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Грекова Тетяна Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грекова Т., Запша Г..pdf860,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.