DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918
Назва: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНЖИРУ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Автори: Петренко С. О., Меленчук М. М.
Теми: перспективи використання, інжир, харчова промисловість
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 634.6:634.1-15 Петренко С. О., Меленчук М. М. Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р.) / МНАУ. Миколаїв, 2023. С. 56-59.
Короткий огляд (реферат): Інтродукція нових видів та їх розмноження слугують базою збереження біорізноманіття рослин і джерелом розширення асортименту видів, що використовується в садівництві та ландшафтній архітектурі. Особливо актуальним є питання введення в культуру та освоєння нових видів рослин, а плодових – особливо, в зв’язку з глобальною зміною клімату, що намітилися в останні десятиріччя. Інтродукція й акліматизація та створення нових сортів малопоширених плодових рослин в Україні сприяє збільшенню біорізноманіття нашої флори.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918
Розташовується у зібраннях:Петренко Світлана Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко С..pdf626,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.