DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918
Title: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНЖИРУ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Authors: Петренко С. О., Меленчук М. М.
Keywords: перспективи використання, інжир, харчова промисловість
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: УДК 634.6:634.1-15 Петренко С. О., Меленчук М. М. Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р.) / МНАУ. Миколаїв, 2023. С. 56-59.
Abstract: Інтродукція нових видів та їх розмноження слугують базою збереження біорізноманіття рослин і джерелом розширення асортименту видів, що використовується в садівництві та ландшафтній архітектурі. Особливо актуальним є питання введення в культуру та освоєння нових видів рослин, а плодових – особливо, в зв’язку з глобальною зміною клімату, що намітилися в останні десятиріччя. Інтродукція й акліматизація та створення нових сортів малопоширених плодових рослин в Україні сприяє збільшенню біорізноманіття нашої флори.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918
Appears in Collections:Петренко Світлана Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петренко С..pdf626,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.