DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко С. О., Меленчук М. М.-
dc.date.accessioned2023-08-14T11:06:39Z-
dc.date.available2023-08-14T11:06:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 634.6:634.1-15 Петренко С. О., Меленчук М. М. Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р.) / МНАУ. Миколаїв, 2023. С. 56-59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918-
dc.description.abstractІнтродукція нових видів та їх розмноження слугують базою збереження біорізноманіття рослин і джерелом розширення асортименту видів, що використовується в садівництві та ландшафтній архітектурі. Особливо актуальним є питання введення в культуру та освоєння нових видів рослин, а плодових – особливо, в зв’язку з глобальною зміною клімату, що намітилися в останні десятиріччя. Інтродукція й акліматизація та створення нових сортів малопоширених плодових рослин в Україні сприяє збільшенню біорізноманіття нашої флори.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectперспективи використання, інжир, харчова промисловістьuk_UA
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНЖИРУ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Петренко Світлана Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко С..pdf626,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.