Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петренко С. О., Меленчук М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T11:06:39Z | - |
dc.date.available | 2023-08-14T11:06:39Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК 634.6:634.1-15 Петренко С. О., Меленчук М. М. Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р.) / МНАУ. Миколаїв, 2023. С. 56-59. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3918 | - |
dc.description.abstract | Інтродукція нових видів та їх розмноження слугують базою збереження біорізноманіття рослин і джерелом розширення асортименту видів, що використовується в садівництві та ландшафтній архітектурі. Особливо актуальним є питання введення в культуру та освоєння нових видів рослин, а плодових – особливо, в зв’язку з глобальною зміною клімату, що намітилися в останні десятиріччя. Інтродукція й акліматизація та створення нових сортів малопоширених плодових рослин в Україні сприяє збільшенню біорізноманіття нашої флори. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | перспективи використання, інжир, харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНЖИРУ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Петренко Світлана Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петренко С..pdf | 626,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.