Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/385
Назва: | ПЕРСПЕКТИВНІ СПОСОБИ ВИРОБНИЦТВА ВУГЛЕЦЕВО-БІЛКОВИХ І ВУГЛЕЦЕВО-ПРОТЕЇНОВИХ КОРМІВ З РОСЛИННИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ВІДХОДІВ |
Інші назви: | ПЕРСПЕКТИВНЫЕ СПОСОБЫ ПРОИЗВОДСТВА УГЛЕВОДНО- БЕЛКОВЫХ И УГЛЕВОДНО-ПРОТЕИНОВЫХ КОРМОВ ИЗ РАСТИТЕЛЬНЫХ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ ОТХОДОВ PERSPECTIVE METHODS OF PRODUCTION OF CARBOHYDRATEALBUMINOUS AND CARBOHYDRATE-PROTEIN FORAGE FROM VEGETABLE AGRICULTURAL WASTES |
Автори: | Солових, С.І. Соловых, С.И. Solovykh, S. Шерстобітов, В.В. Шерстобитов В.В. Chestobitov, V. |
Теми: | Кормовиробництво вуглецево-білкові корми (ВБК), вуглецево-протеїнові корми (ВПК), гідроліз. углеводно-белковые корма (УБК), углеводно-протеиновые корма (УПК), гидролиз carbohydrate-albuminous forage (UBK), carbohydrate-protein forage (UPK), hydrolysis |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63 |
Бібліографічний опис: | ББК П545.189; УДК 636.55.64 Солових, С. І. Перспективні способи виробництва вуглецево-білкових і вуглецево-протеїнових кормів з рослинних с.-г. відходів [Текст] / С. І. Солових, В. В. Шерстобітов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.131-136. |
Короткий огляд (реферат): | Наведена ефективність застосування різних кормосумішів з рослинних
сільськогосподарських відходів (РСГВ). Приведена эффективность применения различных кормосмесей из растительных сельскохозяйственных отходов (РСХО). carbohydrate-albuminous forage (UBK), carbohydrate-protein forage (UPK), hydrolysis. |
Опис: | carbohydrate-albuminous forage (UBK), carbohydrate-protein forage (UPK), hydrolysis. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/385 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Solovih.pdf | 269,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.