DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ПІДЗИМОВОЇ СІВБИ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ГОРОХУ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ
Автори: Січкар В.І., Чепурних В.М., Соломонов Р.В., Кривенко А.І., Орехівський В.Д.
Теми: підзимова сівба, вирощування гороху на півдні України, фактори довкілля
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК:635.656: 631.527 1. Січкар В.І., Чепурних В.М., Соломонов Р.В., Кривенко А.І., Орехівський В.Д. Використання підзимової сівби при вирощуванні гороху на півдні України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагог. працівників та молодих науковців 8-9 грудня 2022 р. Одеса: ОДАУ, 2022. С. 549-553.
Короткий огляд (реферат): Зернобобові культури є головним джерелом високоякісного білка на планеті Земля. За їх рахунок задовольняється значна частина потреб людей на продовольство і зростаючі витрати на годування сільськогосподарських тварин і птиці. Для доказу цього достатньо навести наступні цифри. В кінці минулого століття в загальному обсязі білкових ресурсів на харчові цілі використовували 68-70 % рослинного і 30-32 % тваринного білка, а в балансі кормового ‒ рослинний білок становить 95 %. Такі продукти не містять холестерину, в них дуже мало жиру, що дозволяє істотно подовжити продуктивний період життя людей. Найбільшого поширення в світі отримав соєвий білок, оборот якого складає близько 10 млрд. доларів США при середньорічному зростанні 6,2 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чепурних.pdf965,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.