Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січкар В.І., Чепурних В.М., Соломонов Р.В., Кривенко А.І., Орехівський В.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-01T11:43:25Z | - |
dc.date.available | 2023-06-01T11:43:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | УДК:635.656: 631.527 1. Січкар В.І., Чепурних В.М., Соломонов Р.В., Кривенко А.І., Орехівський В.Д. Використання підзимової сівби при вирощуванні гороху на півдні України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагог. працівників та молодих науковців 8-9 грудня 2022 р. Одеса: ОДАУ, 2022. С. 549-553. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753 | - |
dc.description.abstract | Зернобобові культури є головним джерелом високоякісного білка на планеті Земля. За їх рахунок задовольняється значна частина потреб людей на продовольство і зростаючі витрати на годування сільськогосподарських тварин і птиці. Для доказу цього достатньо навести наступні цифри. В кінці минулого століття в загальному обсязі білкових ресурсів на харчові цілі використовували 68-70 % рослинного і 30-32 % тваринного білка, а в балансі кормового ‒ рослинний білок становить 95 %. Такі продукти не містять холестерину, в них дуже мало жиру, що дозволяє істотно подовжити продуктивний період життя людей. Найбільшого поширення в світі отримав соєвий білок, оборот якого складає близько 10 млрд. доларів США при середньорічному зростанні 6,2 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | підзимова сівба, вирощування гороху на півдні України, фактори довкілля | uk_UA |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ПІДЗИМОВОЇ СІВБИ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ГОРОХУ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чепурних.pdf | 965,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.