DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСічкар В.І., Чепурних В.М., Соломонов Р.В., Кривенко А.І., Орехівський В.Д.-
dc.date.accessioned2023-06-01T11:43:25Z-
dc.date.available2023-06-01T11:43:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК:635.656: 631.527 1. Січкар В.І., Чепурних В.М., Соломонов Р.В., Кривенко А.І., Орехівський В.Д. Використання підзимової сівби при вирощуванні гороху на півдні України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагог. працівників та молодих науковців 8-9 грудня 2022 р. Одеса: ОДАУ, 2022. С. 549-553.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753-
dc.description.abstractЗернобобові культури є головним джерелом високоякісного білка на планеті Земля. За їх рахунок задовольняється значна частина потреб людей на продовольство і зростаючі витрати на годування сільськогосподарських тварин і птиці. Для доказу цього достатньо навести наступні цифри. В кінці минулого століття в загальному обсязі білкових ресурсів на харчові цілі використовували 68-70 % рослинного і 30-32 % тваринного білка, а в балансі кормового ‒ рослинний білок становить 95 %. Такі продукти не містять холестерину, в них дуже мало жиру, що дозволяє істотно подовжити продуктивний період життя людей. Найбільшого поширення в світі отримав соєвий білок, оборот якого складає близько 10 млрд. доларів США при середньорічному зростанні 6,2 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпідзимова сівба, вирощування гороху на півдні України, фактори довкілляuk_UA
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ПІДЗИМОВОЇ СІВБИ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ГОРОХУ НА ПІВДНІ УКРАЇНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чепурних.pdf965,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.