DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/373
Title: ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЯЛОВИЧИХ ТУШ НА САНІТАРНУ ЯКІСТЬ М'ЯСА
Other Titles: Влияние технологии первичной обработки говяжьих туш на санитарное качество мяса
The influence of primary beef carcass processing technology on the sanitary quality of meat
Authors: Ушаков, Ф.О.
Ушаков, Ф.О.
Ushakov, F.
Чубов, Ю.О.
Чубов, Ю.А.
Chubov, U.
Keywords: Ветеринарія
туша, мікрофлора, засіянність, вологий туалет
туша, микрофлора, обсеменённость, влажный туалет
carcass, microflora, contamination, wet toilet
Issue Date: 2012
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових видань, №62, 2012
Citation: УДК: 619:614.31:637.5’62, ББК П817.1,ОГАУ,ОДАУ Ушаков, Ф. О. Вплив технології первинної переробки яловичих туш на санітарну якість м'яса [Текст] / Ф. О. Ушаков, Ю. О. Чубов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відпов. за вип. Б.В. Смолянінов, Є.М. Агапова, М.М. Брошков. - Одеса : СМИЛ, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.154-158.
Abstract: В процесі забою ВРХ і первинної обробки туш спостерігаються їх засіяння мікрофлорою, яке збільшується після кожного технологічного процесу. Вологий туалет сприяє збільшенню бактеріальної засіянності м'яса.
В процессе убоя крупного рогатого скота и первичной переработки туш отмечается их бактериальное обсеменение, которое возрастает после последующего технологического процесса. Влажный туалет способствует количественному увеличению бактериальной обсеменённости мяса.
During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat.
Description: During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/373
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ушаков.pdf378,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.