DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/373
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУшаков, Ф.О.-
dc.contributor.authorУшаков, Ф.О.-
dc.contributor.authorUshakov, F.-
dc.contributor.authorЧубов, Ю.О.-
dc.contributor.authorЧубов, Ю.А.-
dc.contributor.authorChubov, U.-
dc.date.accessioned2016-04-14T06:51:11Z-
dc.date.available2016-04-14T06:51:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationУДК: 619:614.31:637.5’62, ББК П817.1,ОГАУ,ОДАУ Ушаков, Ф. О. Вплив технології первинної переробки яловичих туш на санітарну якість м'яса [Текст] / Ф. О. Ушаков, Ю. О. Чубов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відпов. за вип. Б.В. Смолянінов, Є.М. Агапова, М.М. Брошков. - Одеса : СМИЛ, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.154-158.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/373-
dc.descriptionDuring slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat.ru
dc.description.abstractВ процесі забою ВРХ і первинної обробки туш спостерігаються їх засіяння мікрофлорою, яке збільшується після кожного технологічного процесу. Вологий туалет сприяє збільшенню бактеріальної засіянності м'яса.ru
dc.description.abstractВ процессе убоя крупного рогатого скота и первичной переработки туш отмечается их бактериальное обсеменение, которое возрастает после последующего технологического процесса. Влажный туалет способствует количественному увеличению бактериальной обсеменённости мяса.ru
dc.description.abstractDuring slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових видань, №62, 2012ru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectтуша, мікрофлора, засіянність, вологий туалетru
dc.subjectтуша, микрофлора, обсеменённость, влажный туалетru
dc.subjectcarcass, microflora, contamination, wet toiletru
dc.titleВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЯЛОВИЧИХ ТУШ НА САНІТАРНУ ЯКІСТЬ М'ЯСАru
dc.title.alternativeВлияние технологии первичной обработки говяжьих туш на санитарное качество мясаru
dc.title.alternativeThe influence of primary beef carcass processing technology on the sanitary quality of meatru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ушаков.pdf378,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.