Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/373
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ушаков, Ф.О. | - |
dc.contributor.author | Ушаков, Ф.О. | - |
dc.contributor.author | Ushakov, F. | - |
dc.contributor.author | Чубов, Ю.О. | - |
dc.contributor.author | Чубов, Ю.А. | - |
dc.contributor.author | Chubov, U. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-14T06:51:11Z | - |
dc.date.available | 2016-04-14T06:51:11Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 619:614.31:637.5’62, ББК П817.1,ОГАУ,ОДАУ Ушаков, Ф. О. Вплив технології первинної переробки яловичих туш на санітарну якість м'яса [Текст] / Ф. О. Ушаков, Ю. О. Чубов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відпов. за вип. Б.В. Смолянінов, Є.М. Агапова, М.М. Брошков. - Одеса : СМИЛ, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.154-158. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/373 | - |
dc.description | During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat. | ru |
dc.description.abstract | В процесі забою ВРХ і первинної обробки туш спостерігаються їх засіяння мікрофлорою, яке збільшується після кожного технологічного процесу. Вологий туалет сприяє збільшенню бактеріальної засіянності м'яса. | ru |
dc.description.abstract | В процессе убоя крупного рогатого скота и первичной переработки туш отмечается их бактериальное обсеменение, которое возрастает после последующего технологического процесса. Влажный туалет способствует количественному увеличению бактериальной обсеменённости мяса. | ru |
dc.description.abstract | During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових видань, №62, 2012 | ru |
dc.subject | Ветеринарія | ru |
dc.subject | туша, мікрофлора, засіянність, вологий туалет | ru |
dc.subject | туша, микрофлора, обсеменённость, влажный туалет | ru |
dc.subject | carcass, microflora, contamination, wet toilet | ru |
dc.title | ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЯЛОВИЧИХ ТУШ НА САНІТАРНУ ЯКІСТЬ М'ЯСА | ru |
dc.title.alternative | Влияние технологии первичной обработки говяжьих туш на санитарное качество мяса | ru |
dc.title.alternative | The influence of primary beef carcass processing technology on the sanitary quality of meat | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ушаков.pdf | 378,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.