Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/373
Назва: | ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЯЛОВИЧИХ ТУШ НА САНІТАРНУ ЯКІСТЬ М'ЯСА |
Інші назви: | Влияние технологии первичной обработки говяжьих туш на санитарное качество мяса The influence of primary beef carcass processing technology on the sanitary quality of meat |
Автори: | Ушаков, Ф.О. Ушаков, Ф.О. Ushakov, F. Чубов, Ю.О. Чубов, Ю.А. Chubov, U. |
Теми: | Ветеринарія туша, мікрофлора, засіянність, вологий туалет туша, микрофлора, обсеменённость, влажный туалет carcass, microflora, contamination, wet toilet |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових видань, №62, 2012 |
Бібліографічний опис: | УДК: 619:614.31:637.5’62, ББК П817.1,ОГАУ,ОДАУ Ушаков, Ф. О. Вплив технології первинної переробки яловичих туш на санітарну якість м'яса [Текст] / Ф. О. Ушаков, Ю. О. Чубов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відпов. за вип. Б.В. Смолянінов, Є.М. Агапова, М.М. Брошков. - Одеса : СМИЛ, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.154-158. |
Короткий огляд (реферат): | В процесі забою ВРХ і первинної обробки туш спостерігаються їх засіяння мікрофлорою, яке збільшується після кожного технологічного процесу. Вологий туалет сприяє збільшенню бактеріальної засіянності м'яса. В процессе убоя крупного рогатого скота и первичной переработки туш отмечается их бактериальное обсеменение, которое возрастает после последующего технологического процесса. Влажный туалет способствует количественному увеличению бактериальной обсеменённости мяса. During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat. |
Опис: | During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/373 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ушаков.pdf | 378,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.