�������@Mail.ru
DSpace About DSpace Software
 

Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/373

Название: ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЯЛОВИЧИХ ТУШ НА САНІТАРНУ ЯКІСТЬ М'ЯСА
Другие названия: Влияние технологии первичной обработки говяжьих туш на санитарное качество мяса
The influence of primary beef carcass processing technology on the sanitary quality of meat
Авторы: 
Ушаков, Ф.О.
Ушаков, Ф.О.
Ushakov, F.
Чубов, Ю.О.
Чубов, Ю.А.
Chubov, U.
Ключевые слова: Ветеринарія
туша, мікрофлора, засіянність, вологий туалет
туша, микрофлора, обсеменённость, влажный туалет
carcass, microflora, contamination, wet toilet
Issue Date: 2012
Издатель: Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових видань, №62, 2012
Библиографическое описание: УДК: 619:614.31:637.5’62, ББК П817.1,ОГАУ,ОДАУ Ушаков, Ф. О. Вплив технології первинної переробки яловичих туш на санітарну якість м'яса [Текст] / Ф. О. Ушаков, Ю. О. Чубов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відпов. за вип. Б.В. Смолянінов, Є.М. Агапова, М.М. Брошков. - Одеса : СМИЛ, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.154-158.
Аннотация: В процесі забою ВРХ і первинної обробки туш спостерігаються їх засіяння мікрофлорою, яке збільшується після кожного технологічного процесу. Вологий туалет сприяє збільшенню бактеріальної засіянності м'яса.
В процессе убоя крупного рогатого скота и первичной переработки туш отмечается их бактериальное обсеменение, которое возрастает после последующего технологического процесса. Влажный туалет способствует количественному увеличению бактериальной обсеменённости мяса.
During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat.
Описание: During slaughter of cattle and primary carcass processing there is a bacterial contamination that increases after the subsequent technological process. Carcass washing contributes to quantitative increase in bacterial contamination of meat.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/373
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Ушаков.docx25,88 kBMicrosoft Word XMLView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback