Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3545
Назва: | ДІЄТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ |
Автори: | Кучейко А.В., Хамід К.О. |
Теми: | яйця, користь, поживність, калорійність, споживання |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 637.4:637.05 Кучейко А.В., Хамід К. О. Дієтичні властивості харчових яєць сільськогосподарської птиці // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 143-144. |
Короткий огляд (реферат): | Сьогодні для задоволення попиту населення у повноцінних продуктах харчування в Україні проводиться пошук у різних напрямах, в тому числі і за рахунок розвитку птахівництва. Яйця належать до найбільш поживних та значних за смаковими властивостями харчових продуктів. Хімічний склад їх багато в чому залежить від породи птаха та складу його годівлі. Досліджували дієтичні властивості та проводили органолептичну оцінку харчових яєць сільськогосподарської птиці. При дегустації різних видів яєць, виявлено, що омлет з перепелиних яєць на І-му місці, на ІІ-му місті – варене некруто куряче яйце, на ІІІ-му місті – варене круто перепелине яйце та ІV місці – жарене куряче яйце. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3545 |
Розташовується у зібраннях: | Хамид Кіра Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хамід.pdf | 383,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.