DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3545
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКучейко А.В., Хамід К.О.-
dc.date.accessioned2022-08-08T08:54:48Z-
dc.date.available2022-08-08T08:54:48Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 637.4:637.05 Кучейко А.В., Хамід К. О. Дієтичні властивості харчових яєць сільськогосподарської птиці // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 143-144.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3545-
dc.description.abstractСьогодні для задоволення попиту населення у повноцінних продуктах харчування в Україні проводиться пошук у різних напрямах, в тому числі і за рахунок розвитку птахівництва. Яйця належать до найбільш поживних та значних за смаковими властивостями харчових продуктів. Хімічний склад їх багато в чому залежить від породи птаха та складу його годівлі. Досліджували дієтичні властивості та проводили органолептичну оцінку харчових яєць сільськогосподарської птиці. При дегустації різних видів яєць, виявлено, що омлет з перепелиних яєць на І-му місці, на ІІ-му місті – варене некруто куряче яйце, на ІІІ-му місті – варене круто перепелине яйце та ІV місці – жарене куряче яйце.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectяйця, користь, поживність, калорійність, споживанняru
dc.titleДІЄТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Хамид Кіра Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хамід.pdf383,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.