Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3545
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кучейко А.В., Хамід К.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T08:54:48Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T08:54:48Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК 637.4:637.05 Кучейко А.В., Хамід К. О. Дієтичні властивості харчових яєць сільськогосподарської птиці // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 143-144. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3545 | - |
dc.description.abstract | Сьогодні для задоволення попиту населення у повноцінних продуктах харчування в Україні проводиться пошук у різних напрямах, в тому числі і за рахунок розвитку птахівництва. Яйця належать до найбільш поживних та значних за смаковими властивостями харчових продуктів. Хімічний склад їх багато в чому залежить від породи птаха та складу його годівлі. Досліджували дієтичні властивості та проводили органолептичну оцінку харчових яєць сільськогосподарської птиці. При дегустації різних видів яєць, виявлено, що омлет з перепелиних яєць на І-му місці, на ІІ-му місті – варене некруто куряче яйце, на ІІІ-му місті – варене круто перепелине яйце та ІV місці – жарене куряче яйце. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | яйця, користь, поживність, калорійність, споживання | ru |
dc.title | ДІЄТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Хамид Кіра Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хамід.pdf | 383,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.