Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3545| Title: | ДІЄТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ | 
| Authors: | Кучейко А.В., Хамід К.О. | 
| Keywords: | яйця, користь, поживність, калорійність, споживання | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Publisher: | Одеський державний аграрний університет | 
| Citation: | УДК 637.4:637.05 Кучейко А.В., Хамід К. О. Дієтичні властивості харчових яєць сільськогосподарської птиці // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 143-144. | 
| Abstract: | Сьогодні для задоволення попиту населення у повноцінних продуктах харчування в Україні проводиться пошук у різних напрямах, в тому числі і за рахунок розвитку птахівництва. Яйця належать до найбільш поживних та значних за смаковими властивостями харчових продуктів. Хімічний склад їх багато в чому залежить від породи птаха та складу його годівлі. Досліджували дієтичні властивості та проводили органолептичну оцінку харчових яєць сільськогосподарської птиці. При дегустації різних видів яєць, виявлено, що омлет з перепелиних яєць на І-му місці, на ІІ-му місті – варене некруто куряче яйце, на ІІІ-му місті – варене круто перепелине яйце та ІV місці – жарене куряче яйце. | 
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3545 | 
| Appears in Collections: | Хамид Кіра Олександрівна | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.