Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534
Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА |
Authors: | Пушкар Т.Д., Бойко В.Я. |
Keywords: | контамінація, озоно-повітряна суміш, м’ясо, бактеріальне обсіменіння |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 483.09.645:638.2 Пушкар Т. Д. Удосконалення методів виробництва м’яса / Т.Д. Пушкар, В.Я. Бойко // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 120-122. |
Abstract: | Розглянуте питання встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Встановлено, що дана технологія дозволяє використовувати режими обробки озоно-повітряною сумішшю, на рівні з існуючими і рідкими дезінфікуючими засобами, а так само при використанні більш жорстких режимів обробки озоно-повітряної суміші зі збільшенням періоду експозиції та концентрації озону у суміші. Дана технологія ефективніша, у порівнянні з методами, при використанні дезінфікуючих засобів. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3534 |
Appears in Collections: | Пушкар Тетяна Дмитріївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пушкар.pdf | 606,7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.