Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пушкар Т.Д., Бойко В.Я. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T07:44:49Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T07:44:49Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК 483.09.645:638.2 Пушкар Т. Д. Удосконалення методів виробництва м’яса / Т.Д. Пушкар, В.Я. Бойко // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 120-122. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3534 | - |
dc.description.abstract | Розглянуте питання встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Встановлено, що дана технологія дозволяє використовувати режими обробки озоно-повітряною сумішшю, на рівні з існуючими і рідкими дезінфікуючими засобами, а так само при використанні більш жорстких режимів обробки озоно-повітряної суміші зі збільшенням періоду експозиції та концентрації озону у суміші. Дана технологія ефективніша, у порівнянні з методами, при використанні дезінфікуючих засобів. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | контамінація, озоно-повітряна суміш, м’ясо, бактеріальне обсіменіння | ru |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Пушкар Тетяна Дмитріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пушкар.pdf | 606,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.