DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПушкар Т.Д., Бойко В.Я.-
dc.date.accessioned2022-08-08T07:44:49Z-
dc.date.available2022-08-08T07:44:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 483.09.645:638.2 Пушкар Т. Д. Удосконалення методів виробництва м’яса / Т.Д. Пушкар, В.Я. Бойко // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 120-122.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3534-
dc.description.abstractРозглянуте питання встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Встановлено, що дана технологія дозволяє використовувати режими обробки озоно-повітряною сумішшю, на рівні з існуючими і рідкими дезінфікуючими засобами, а так само при використанні більш жорстких режимів обробки озоно-повітряної суміші зі збільшенням періоду експозиції та концентрації озону у суміші. Дана технологія ефективніша, у порівнянні з методами, при використанні дезінфікуючих засобів.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectконтамінація, озоно-повітряна суміш, м’ясо, бактеріальне обсіменінняru
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСАru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар.pdf606,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.