DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА
Автори: Пушкар Т.Д., Бойко В.Я.
Теми: контамінація, озоно-повітряна суміш, м’ясо, бактеріальне обсіменіння
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 483.09.645:638.2 Пушкар Т. Д. Удосконалення методів виробництва м’яса / Т.Д. Пушкар, В.Я. Бойко // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 120-122.
Короткий огляд (реферат): Розглянуте питання встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Встановлено, що дана технологія дозволяє використовувати режими обробки озоно-повітряною сумішшю, на рівні з існуючими і рідкими дезінфікуючими засобами, а так само при використанні більш жорстких режимів обробки озоно-повітряної суміші зі збільшенням періоду експозиції та концентрації озону у суміші. Дана технологія ефективніша, у порівнянні з методами, при використанні дезінфікуючих засобів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3534
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар.pdf606,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.