DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3527
Назва: АНАЛІЗ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МЕДУ РІЗНИХ ТОРГІВЕЛЬНИХ МАРОК
Автори: Скрипка Г.А., Хімич М.С., Найдіч О.В.
Теми: мед, якість, безпека, фізико-хімічні показники
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК636.09:614.3 Скрипка Г.А. Аналіз фізико-хімічних показників меду різних торгівельних марок / Г.А. Скрипка, М.С. Хімич, О.В. Найдіч // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 88-90.
Короткий огляд (реферат): Бджолиний мед – цінний харчовий продукт, який має високі поживні, лікувальні і профілактичні властивості. Хімічний склад меду дуже складний і значно варіює залежно від його видового походження, умов збору і зберігання, зрілості тощо. В свою чергу, значна варіабельність хімічного складу сприяє доволі значній мінливості фізико-хімічних показників меду. В зв’язку з чим моніторинг саме цих показників є невід’ємною ланкою визначення його натуральності та доброякісності [1, 2]. В Україні якість і безпечність меду регламентується низкою документів, основним з яких є ДСТУ 4497:2005 “Мед натуральний. Технічні умови”. Проведено дослідження фізико-хімічних показників зразків меду соняшникового та різнотравного вітчизняних виробників. В результаті досліджень встановлено, що всі зразки відповідають вимогам ДСТУ 4497:2005.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3527
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка Г..pdf559,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.