Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3527
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипка Г.А., Хімич М.С., Найдіч О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T11:22:02Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T11:22:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | УДК636.09:614.3 Скрипка Г.А. Аналіз фізико-хімічних показників меду різних торгівельних марок / Г.А. Скрипка, М.С. Хімич, О.В. Найдіч // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 88-90. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3527 | - |
dc.description.abstract | Бджолиний мед – цінний харчовий продукт, який має високі поживні, лікувальні і профілактичні властивості. Хімічний склад меду дуже складний і значно варіює залежно від його видового походження, умов збору і зберігання, зрілості тощо. В свою чергу, значна варіабельність хімічного складу сприяє доволі значній мінливості фізико-хімічних показників меду. В зв’язку з чим моніторинг саме цих показників є невід’ємною ланкою визначення його натуральності та доброякісності [1, 2]. В Україні якість і безпечність меду регламентується низкою документів, основним з яких є ДСТУ 4497:2005 “Мед натуральний. Технічні умови”. Проведено дослідження фізико-хімічних показників зразків меду соняшникового та різнотравного вітчизняних виробників. В результаті досліджень встановлено, що всі зразки відповідають вимогам ДСТУ 4497:2005. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | мед, якість, безпека, фізико-хімічні показники | ru |
dc.title | АНАЛІЗ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МЕДУ РІЗНИХ ТОРГІВЕЛЬНИХ МАРОК | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Скрипка Галина Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скрипка Г..pdf | 559,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.