DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипка Г.А., Хімич М.С., Найдіч О.В.-
dc.date.accessioned2022-08-05T11:22:02Z-
dc.date.available2022-08-05T11:22:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК636.09:614.3 Скрипка Г.А. Аналіз фізико-хімічних показників меду різних торгівельних марок / Г.А. Скрипка, М.С. Хімич, О.В. Найдіч // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 88-90.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3527-
dc.description.abstractБджолиний мед – цінний харчовий продукт, який має високі поживні, лікувальні і профілактичні властивості. Хімічний склад меду дуже складний і значно варіює залежно від його видового походження, умов збору і зберігання, зрілості тощо. В свою чергу, значна варіабельність хімічного складу сприяє доволі значній мінливості фізико-хімічних показників меду. В зв’язку з чим моніторинг саме цих показників є невід’ємною ланкою визначення його натуральності та доброякісності [1, 2]. В Україні якість і безпечність меду регламентується низкою документів, основним з яких є ДСТУ 4497:2005 “Мед натуральний. Технічні умови”. Проведено дослідження фізико-хімічних показників зразків меду соняшникового та різнотравного вітчизняних виробників. В результаті досліджень встановлено, що всі зразки відповідають вимогам ДСТУ 4497:2005.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectмед, якість, безпека, фізико-хімічні показникиru
dc.titleАНАЛІЗ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МЕДУ РІЗНИХ ТОРГІВЕЛЬНИХ МАРОКru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка Г..pdf559,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.