Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
Назва: | PURIFICATION OF LIQUID VEGETABLE OILS USING ELECTROPHYSICAL FIELDS |
Автори: | Osadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P. |
Теми: | vegetable oil, requirements, purification, electrophysical field, acids |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | V International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress |
Бібліографічний опис: | Osadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P. Purification of liquid vegetable oils using electrophysical fields // V International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, 23 october 2021. 127-131. |
Короткий огляд (реферат): | Biological completeness and ecological safety of food, in particular fatty, products - the most important task in their production. In the production of vegetable oils, ecological purity is achieved by technological treatments that lead to the removal of unwanted compounds and impurities. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3452 |
Розташовується у зібраннях: | Осадчук Петро Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осадчук, Домущи.pdf | 827,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.