Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Osadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-10T12:06:56Z | - |
dc.date.available | 2022-06-10T12:06:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Osadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P. Purification of liquid vegetable oils using electrophysical fields // V International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, 23 october 2021. 127-131. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3452 | - |
dc.description.abstract | Biological completeness and ecological safety of food, in particular fatty, products - the most important task in their production. In the production of vegetable oils, ecological purity is achieved by technological treatments that lead to the removal of unwanted compounds and impurities. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | V International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress | ru |
dc.subject | vegetable oil, requirements, purification, electrophysical field, acids | ru |
dc.title | PURIFICATION OF LIQUID VEGETABLE OILS USING ELECTROPHYSICAL FIELDS | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Осадчук Петро Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осадчук, Домущи.pdf | 827,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.