DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorOsadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P.-
dc.date.accessioned2022-06-10T12:06:56Z-
dc.date.available2022-06-10T12:06:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationOsadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P. Purification of liquid vegetable oils using electrophysical fields // V International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, 23 october 2021. 127-131.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3452-
dc.description.abstractBiological completeness and ecological safety of food, in particular fatty, products - the most important task in their production. In the production of vegetable oils, ecological purity is achieved by technological treatments that lead to the removal of unwanted compounds and impurities.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherV International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congressru
dc.subjectvegetable oil, requirements, purification, electrophysical field, acidsru
dc.titlePURIFICATION OF LIQUID VEGETABLE OILS USING ELECTROPHYSICAL FIELDSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осадчук, Домущи.pdf827,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.