DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
Назва: PURIFICATION OF LIQUID VEGETABLE OILS USING ELECTROPHYSICAL FIELDS
Автори: Osadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P.
Теми: vegetable oil, requirements, purification, electrophysical field, acids
Дата публікації: 2021
Видавництво: V International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress
Бібліографічний опис: Osadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P. Purification of liquid vegetable oils using electrophysical fields // V International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, 23 october 2021. 127-131.
Короткий огляд (реферат): Biological completeness and ecological safety of food, in particular fatty, products - the most important task in their production. In the production of vegetable oils, ecological purity is achieved by technological treatments that lead to the removal of unwanted compounds and impurities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3452
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осадчук, Домущи.pdf827,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.