DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/343
Назва: ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ МЯСА ПТИЦІ В ОЗОНОВО-ПОВІТРЯНІЙ СУМІШІ
Інші назви: Some features storage of poultry meat in the ozone-air mixture
Автори: Севастьянов, О.Г., Кірович Н.О., Пушкар Т.Д.
Sevastyanov A.G., Kirovych N.A., Pushkar T.D.
Теми: Птахівництво
озон, озоно-повітряна суміш, м'ясо птиці, органолептична оцінка, бактеріальна забрудненість
ozone, ozone-air mixture, poultry meat, organoleptic evaluation, bacterial contamination
Дата публікації: 2012
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №62, 2012
Бібліографічний опис: УДК 637.5.033:637.54 Севастьянов, О. Г. Деякі особливості зберігання м'яса птиці в озоно-повітряній суміші / О. Г. Севастьянов, Н. О. Кірович, Т. Д. Пушкар // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.52-54.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання подовження тривалості зберігання та поліпшення якісних показників м’яса птиці при його обробці озоно-повітряною сумішшю.
The question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture.
Опис: The question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/343
Розташовується у зібраннях:Севастьянов Олександр Григорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Севастьянов.pdf463,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.