Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/343
Title: | ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ МЯСА ПТИЦІ В ОЗОНОВО-ПОВІТРЯНІЙ СУМІШІ |
Other Titles: | Some features storage of poultry meat in the ozone-air mixture |
Authors: | Севастьянов, О.Г., Кірович Н.О., Пушкар Т.Д. Sevastyanov A.G., Kirovych N.A., Pushkar T.D. |
Keywords: | Птахівництво озон, озоно-повітряна суміш, м'ясо птиці, органолептична оцінка, бактеріальна забрудненість ozone, ozone-air mixture, poultry meat, organoleptic evaluation, bacterial contamination |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №62, 2012 |
Citation: | УДК 637.5.033:637.54 Севастьянов, О. Г. Деякі особливості зберігання м'яса птиці в озоно-повітряній суміші / О. Г. Севастьянов, Н. О. Кірович, Т. Д. Пушкар // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.52-54. |
Abstract: | Розглянуто питання подовження тривалості зберігання та поліпшення якісних показників м’яса птиці при його обробці озоно-повітряною сумішшю. The question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture. |
Description: | The question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/343 |
Appears in Collections: | Севастьянов Олександр Григорович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Севастьянов.pdf | 463,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.