DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСевастьянов, О.Г., Кірович Н.О., Пушкар Т.Д.-
dc.contributor.authorSevastyanov A.G., Kirovych N.A., Pushkar T.D.-
dc.date.accessioned2016-04-13T08:05:57Z-
dc.date.available2016-04-13T08:05:57Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationУДК 637.5.033:637.54 Севастьянов, О. Г. Деякі особливості зберігання м'яса птиці в озоно-повітряній суміші / О. Г. Севастьянов, Н. О. Кірович, Т. Д. Пушкар // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.52-54.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/343-
dc.descriptionThe question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture.ru
dc.description.abstractРозглянуто питання подовження тривалості зберігання та поліпшення якісних показників м’яса птиці при його обробці озоно-повітряною сумішшю.ru
dc.description.abstractThe question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №62, 2012ru
dc.subjectПтахівництвоru
dc.subjectозон, озоно-повітряна суміш, м'ясо птиці, органолептична оцінка, бактеріальна забрудненістьru
dc.subjectozone, ozone-air mixture, poultry meat, organoleptic evaluation, bacterial contaminationru
dc.titleДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ МЯСА ПТИЦІ В ОЗОНОВО-ПОВІТРЯНІЙ СУМІШІru
dc.title.alternativeSome features storage of poultry meat in the ozone-air mixtureru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Севастьянов Олександр Григорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Севастьянов.pdf463,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.