Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Севастьянов, О.Г., Кірович Н.О., Пушкар Т.Д. | - |
dc.contributor.author | Sevastyanov A.G., Kirovych N.A., Pushkar T.D. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-13T08:05:57Z | - |
dc.date.available | 2016-04-13T08:05:57Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | УДК 637.5.033:637.54 Севастьянов, О. Г. Деякі особливості зберігання м'яса птиці в озоно-повітряній суміші / О. Г. Севастьянов, Н. О. Кірович, Т. Д. Пушкар // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 62 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.52-54. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/343 | - |
dc.description | The question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture. | ru |
dc.description.abstract | Розглянуто питання подовження тривалості зберігання та поліпшення якісних показників м’яса птиці при його обробці озоно-повітряною сумішшю. | ru |
dc.description.abstract | The question of extending shelf life and improve the quality of meat in his handling of ozone-air mixture. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць, №62, 2012 | ru |
dc.subject | Птахівництво | ru |
dc.subject | озон, озоно-повітряна суміш, м'ясо птиці, органолептична оцінка, бактеріальна забрудненість | ru |
dc.subject | ozone, ozone-air mixture, poultry meat, organoleptic evaluation, bacterial contamination | ru |
dc.title | ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ МЯСА ПТИЦІ В ОЗОНОВО-ПОВІТРЯНІЙ СУМІШІ | ru |
dc.title.alternative | Some features storage of poultry meat in the ozone-air mixture | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Севастьянов Олександр Григорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Севастьянов.pdf | 463,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.